Nemme og søde brød formet som påskeharer

Påskeharerne ser supersøde ud og smager dejligt. Hvis du ikke har en hareudstikker ved hånden, kan du lave en papirskabelon, som børnene kan skære dejen ud efter.
Af
af Kristina Marckmann
Nemme og søde brød formet som påskeharer
20 min
Brød formet som påskeharer
75 g sigtet speltmel
250 g hvedemel
30 g speltflager
2 tsk. bagepulver
60 g sukker
75 g smør
2 dl mælk
Æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 250°.
  2. Bland mel, speltflager, bagepulver og sukker i en skål.
  3. Hak fedtstoffet i til en grynet masse og saml dejen med mælken.
  4. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse og udstik dejen med en hareform.
  5. Læg figurerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og bag dem ved 200° varmluft i 10-12 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.