Pølsehorn med pesto

Lækre pølsehorn med pesto til strand- eller picnicturen.
Af
af Sidsel Høyvik | Foto: Sandnes Garn
Lækre pølsehorn med pesto til strandturen

Opskrift på pølsehorn med pesto

(24 stk.)
25 g gær
5 dl mælk
1 tsk. salt
200 g durummel
500 g hvedemel
1 dl pesto
24 brunchpølser el.
12 wienerpølser

Prøv også: Grove pølsehorn med nigellafrø

Sådan laver du pølsehorn med pesto

Rør gæren ud i mælken, tilsæt salt og durummel og rør godt.

Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted i 1 time.

Del dejen i tre og rul dem ud til cirkler i ½ cm’s tykkelse. Del hver cirkel i 8 trekanter og smør dem med pesto.

Rul en brunchpølse el. en halv wienerpølse ind i hver trekant og sæt dem på en plade med bagepapir.

Lad dem efterhæve tildækket i 30 min. og bag dem ved 200° i 18 min.

Prøv også: Pølsehorn til LCHF Kuren

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.