Cheesecake med citrus
Bag en skøn kage med kiksebund og ostefyld med appelsin og citron
Af
af All Over Press (opskrft og foto)

Opskrift på cheesecake med citrus
(10 stk.)
200 g Digestive-kiks
110 g smeltet smør
Fyld:
250 g ricotta
250 mascarpone
110 g sukker
3 æg
½ usprøjtet appelsin
½ usprøjtet citron
Pynt:
Flormelis
Hindbær
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Baileys-is KopkagerFremgangsmåde til cheesecake med citrus
Knus kiksene og bland dem med smeltet smør. Beklæd en form på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og fordel kiksemasseni formen. Sæt bunden i køleskabet, mens fyldet forberedes.
Rør ricotta og mascarpone med sukkeret til en tyk masse. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend fintrevet appelsin- og citronskal i ostemassen. Fordel fyldet over bunden. Bag kagen nederst i ovnen ved 160° i ca. 1 time.
Lav flotte lagkager
Lav flotte lagkager