Cheesecake med citrus

Bag en skøn kage med kiksebund og ostefyld med appelsin og citron
Af
af All Over Press (opskrft og foto)

Opskrift på cheesecake med citrus

(10 stk.)

200 g Digestive-kiks
110 g smeltet smør

Fyld:
250 g ricotta
250 mascarpone
110 g sukker
3 æg
½ usprøjtet appelsin
½ usprøjtet citron

Pynt:
Flormelis
Hindbær

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Kopkager

Fremgangsmåde til cheesecake med citrus

Knus kiksene og bland dem med smeltet smør. Beklæd en form på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og fordel kiksemasseni formen. Sæt bunden i køleskabet, mens fyldet forberedes.

Rør ricotta og mascarpone med sukkeret til en tyk masse. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend fintrevet appelsin- og citronskal i ostemassen. Fordel fyldet over bunden. Bag kagen nederst i ovnen ved 160° i ca. 1 time.

Lav flotte lagkager

Lav flotte lagkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.