Opskrifter

Grove pandekager med friske bær

Lørdag, 16. juli 2011af Redaktion
Så kan vi med god samvittighed servere pandekager på morgenbordet. Her er der både masser af fibre, vitaminer og mineraler i en skøn indpakning

Opskrift på grove pandekager med friske bær

(20 stk.)

40 g valsede byggryn
30 g 5-kornsblanding
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
300 g friske bær (f.eks. blåbær, hindbær, ribs)
Smør til stegning
Ahornsirup

Bland gryn, korn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvede-mel, sukker, salt, bagepulver og æggene i og vend halvdelen af bærrene i.
Bag dejen i smørret ved jævn varme til små pandekager. Server de lune pandekager med sirup og resten af de friske bær.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også: Dessert-pandekager med honningæbler

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Grillet rabarberdessert
Panna cotta med hindbær
Pandekager med portvinsmarinerede vindruer

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop