Grove pandekager med friske bær

Så kan vi med god samvittighed servere pandekager på morgenbordet. Her er der både masser af fibre, vitaminer og mineraler i en skøn indpakning
Af
af Redaktion
Grove pandekager med friske bær

Opskrift på grove pandekager med friske bær

(20 stk.)

40 g valsede byggryn
30 g 5-kornsblanding
3 dl kærnemælk
60 g hvedemel
1 spsk. sukker
½ tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
2 æg
300 g friske bær (f.eks. blåbær, hindbær, ribs)
Smør til stegning
Ahornsirup

Bland gryn, korn og kærnemælk og lad det trække i 15 min. Pisk herefter hvede-mel, sukker, salt, bagepulver og æggene i og vend halvdelen af bærrene i.
Bag dejen i smørret ved jævn varme til små pandekager. Server de lune pandekager med sirup og resten af de friske bær.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Prøv også: Dessert-pandekager med honningæbler

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Grillet rabarberdessert
Panna cotta med hindbær
Pandekager med portvinsmarinerede vindruer

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.