Opskrifter

Hüttemeier-klassiker: Romfromage

Torsdag, 12. februar 2009af Kristina Miechels
Her får du Kristina Miechels' nyfortolkning af en Kirsten Hüttemeier-klassiker

(4 pers.)

4 bl. husblas
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
½ stang vanilje
1 dl brun rom
2 spsk. chokoladespåner
1 spsk. kandiserede violer

Udblød husblassen i koldt vand i et par min. Pisk fløden til skum og rør flormelis og vaniljekorn i. Smelt husblassen ved svag varme sammen med halvdelen af rommen og tilsæt herefter resten af rommen, så blandingen afkøles. Vend den let afkølede rom i flødeskummet, kom blandingen i en serveringsskål og stil den koldt i et par timer. Pynt fromagen med chokoladespåner og kandiserede violer og server.

HÜTTEMEIERS VAREMÆRKE

Desserter, især fromager og mousser, blev et af Kirsten Hüttemeiers varemærker. Romfromagen her brugte hun, både som den er i al sin enkelhed og som del af den velkendte rubinsteinkage.

Flere desserter med procenter...

Chokoladetrøffelkage med rom
Vaniljetoppe med rødvinspærer

Prøv en anden af Kirsten Hüttemeiers dessert-klassikere her: Abrikostrifli