Romfromage alla Hüttemeier med brun rom og vanilje
Her får du Kristina Miechels' nyfortolkning af en Kirsten Hüttemeier-klassiker: Romfromage. Denne fromage er lavet med vanilje og brun rom. Velbekomme!
Af
af Kristina Miechels

Desserter, især fromager og mousser, blev et af Kirsten Hüttemeiers varemærker. Romfromagen her brugte hun, både som den er i al sin enkelhed og som del af den velkendte rubinsteinkage.
2 t og 10 min
4 personer
Romfromage
4 bl. husblas
2½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
½ stang vanilje
1 dl brun rom
2 spsk. chokoladespåner
1 spsk. kandiserede violer
Fremgangsmåde
- Udblød husblassen i koldt vand i et par min.
- Pisk fløden til skum og rør flormelis og vaniljekorn i.
- Smelt husblassen ved svag varme sammen med halvdelen af rommen og tilsæt herefter resten af rommen, så blandingen afkøles.
- Vend den let afkølede rom i flødeskummet, kom blandingen i en serveringsskål og stil den koldt i et par timer.
- Pynt fromagen med chokoladespåner og kandiserede violer og server.

Dessert & Kage
Gløggtrøfler

Dessert & Kage