Ingredienser til roulade
(12-14 skiver)
3 æg
125 g sukker
45 g hvedemel
50 g kartoffelmel
2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Fyld
2½ dl cremefraiche 38%
1½-2 spsk. sukker
1 dåse mandariner,
175 g frugt
Fremgangsmåde til roulade
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem i æggemassen, vend forsigtigt til en jævn dej. Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm. Bag kagen midt i ovnen i ca. 5 min. ved 220º. Drys lidt sukker over et stykke bagepapir og vend kagen ud på det. Lad den køle af under bradepanden. Fyld: Pisk cremefraichen luftig, pisk sukkeret og de afdryppede mandariner i. Fordel fyldet på kagen og rul den sammen fra den lange side. Sæt den i køleskabet og skær den i skiver lige inden serveringen.
Tip: Du kan evt. lave en lidt større portion fyld og servere det til rouladen.
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Drømmeroulade
Jordbærroulade
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop