Nem roulade med friskt og cremet fyld af mandarin

Denne nemme roulade tager ingen tid at lave, og så er den fyldt med en blød mandarin-creme, der giver den søde rouladedej et friskt pust.
Af
af Redaktionen
Nem roulade med friskt og cremet fyld af mandarin
20 min
1 stk
Rouladebund
3 æg
125 g sukker
45 g hvedemel
50 g kartoffelmel
2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Fyld
2½ dl cremefraiche 38%
1½-2 spsk. sukker
1 dåse mandariner, 175 g frugt

Fremgangsmåde

TIP: Du kan evt. lave en lidt større portion fyld og servere det ved siden af til rouladen.

  1. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen og sigt dem i æggemassen, vend forsigtigt til en jævn dej.
  3. Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm. Bag kagen midt i ovnen i ca. 5 min. ved 220º.
  4. Drys lidt sukker over et stykke bagepapir og vend kagen ud på det.
  5. Lad den køle af under bradepanden.
  6. Fyld Pisk cremefraichen luftig, pisk sukkeret og de afdryppede mandariner i.
  7. Fordel fyldet på kagen og rul den sammen fra den lange side.
  8. Sæt den i køleskabet og skær den i skiver lige inden serveringen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.