Nem roulade med friskt og cremet fyld af mandarin
Denne nemme roulade tager ingen tid at lave, og så er den fyldt med en blød mandarin-creme, der giver den søde rouladedej et friskt pust.
Af
af Redaktionen

20 min
1 stk
Rouladebund
3 æg
125 g sukker
45 g hvedemel
50 g kartoffelmel
2 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Fyld
2½ dl cremefraiche 38%
1½-2 spsk. sukker
1 dåse mandariner, 175 g frugt
Fremgangsmåde
TIP: Du kan evt. lave en lidt større portion fyld og servere det ved siden af til rouladen.
- Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen og sigt dem i æggemassen, vend forsigtigt til en jævn dej.
- Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm. Bag kagen midt i ovnen i ca. 5 min. ved 220º.
- Drys lidt sukker over et stykke bagepapir og vend kagen ud på det.
- Lad den køle af under bradepanden.
- Fyld Pisk cremefraichen luftig, pisk sukkeret og de afdryppede mandariner i.
- Fordel fyldet på kagen og rul den sammen fra den lange side.
- Sæt den i køleskabet og skær den i skiver lige inden serveringen.

Dessert & Kage
Lækre rouladesnitter med fyld af jordbærskum

Dessert & Kage