Opskrifter

Smørkranse

Torsdag, 14. november 2013af Redaktionen
Byd gæsterne på søde småkager

Ingredienser til smørkranse

(120 stk.)

500 g smør
500 g mel
2 æggeblommer
1 dl fløde
Æg til pensling
100 g perlesukker


Fremgangsmåde til smørkranse

Hak smørret i melet, tilsæt æggeblommerne og fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse og udstik 4 cm cirkler af dejen. Lav et hul i hver cirkel med en 1 cm udstikker, pensl med æg og dyp kagerne i perlesukker. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem ved 200° i 12 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Knepkager
Sønderjysk kartoffelkage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop