Ærtesalat med yoghurt og hvidløg

Lækker salat til grillmad eller som forret med brød
Af
af Redaktion

(4-5 pers.)

125 g friskbælgede ærter(ca. 600 g i bælg)
125 g sukkerærter
1 dl tyrkisk yoghurt
1 fed presset hvidløg
¼ tsk. salt
1 håndfuld basilikum


Skær sukkerærterne i strimler på langs og del dem på midten. Bland ærter, yoghurt, hvidløg og salt. Snit basilikum og vend den i lige inden serveringen.
Server salaten til grillmad, som lækker grøn forret med brød til og dild på toppen eller brug den som sandwichfyld.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Humus med ristet lammekød
Italiensk salat med brød
Æble-avocado salat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.