Agurkeruller med røget laks

Fine ruller til en lille forret
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 agurk
100 g røget lakserester
100 g flødeost
1 tsk. citronsaft
1 knsp. peber
1 bdt. purløg (gem halvdelen i fuld længde til at binde med)

Tilbehør
Soja og groft brød

Skær agurken i lange strimler med en kartoffelskræller. Hak laksen og rør den i flødeosten sammen med 2 spsk. klippet purløg, citron og peber. Smør ostecremen på agurkestrimlerne og rul dem sammen. Bind et purløg om hver rulle og server med soja og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Spinat-skinke tærte
Sandwichbolle med hønsesalat
Røget hellefisk med agurk






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.