Opskrifter

Alliance i små portioner

Søndag, 5. august 2012af Redaktion
Duftende marmelade - Prøv den klassiske blanding af solbær, ribs og hindbær, ca. lige dele af hver

500 g frosne, blandede bær
1½ dl vand
½ usprøjtet citron
250 g syltesukker

Bland frosne bær og vand i en gryde og varm det langsomt op. Lad det småkoge ca. 5 min. under låg. Tilsæt revet citronskal og syltesukker og kog ca. 10 min. under låg. Skum og hæld syltetøjet på skoldede glas. Opbevares køligt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Havreboller
Kirsebær-mandel-syltetøj
Kokoskager med syltetøj




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop