Fyldte æg med cremet karrymos og lakserogn

Hvis du drømmer om at opgradere dine æg på frokostbordet, så kan du nemt lave denne version, hvor det hårdkogte æg fyldes med cremet fyld af mayonnaise og karry.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Fyldte æg med cremet karrymos og lakserogn
15 min
4 personer
Fyldte æg med karry
4 æg
½ dl mayonnaise
1 tsk. god karry
1 spsk. hakket purløg
25 g lakserogn

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i 10 min., til de er hårdkogte.
  2. Halver æggene og tag blommen ud.
  3. Mos blommerne med mayonnaise, karry og purløg.
  4. Kom fyldet på en sprøjtepose og kom det tilbage i hviden igen.
  5. Pynt med lakserogn.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.