Kartoffel- aspargessalat med rogn

Sommerligt tilbehør til middagen
Af
af Redaktion

(6 pers.)

1,2 kg nye kartofler
2 bdt. grønne asparges
50 g lakserogn
½ bdt. kørvel

Dressing
1 dl mayonnaise
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. olie
1 spsk. dijonnaise
1 lille finthakket skalotteløg


Kog kartoflerne i 15-20 min. i letsaltet vand. Pil dem. Kog snittede stykker af grønne asparges i saltet vand i 3 min. Dræn dem. Vend kartofler og asparges sammen. Pisk mayonnaisen med eddike, olie, dijonnaise og hakket skalotteløg og smag til med salt og peber. Vend det i kartoffelsalaten, der lige inden servering pyntes med kørvel og lakserogn.

TIP

Lav for eksempel kartoffel- aspargessalaten sammen med ovnstegte søtunger.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Kartofler på mange måder...
Tysk kartoffelsalat
Varm kartoffelsalat og fennikelskiver
Kartoffelmos med whisky og valnødder
Kartoffelgratin med svampe og ost

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.