Opskrifter

Mormorsalat med råmarinerede rabarber

Torsdag, 30. juni 2011af Redaktion
En dejlig salat til sommermiddagen

(4 pers.)

75 g tynde rabarberstilke
100 g sukker
¼ l koldt vand
1 salathoved
50-75 g friskbælgede, grønne ærter

Dressing
¼ l piskefløde
1 spsk. citronsaft
1-2 tsk. sukker

Skær rabarberne i små skiver. Rør sukker og vand sammen og tilsæt rabarberne. Lad dem trække 6-10 timer. Skyl og tør salatbladene. Bland salat, rabarber og ærter i en skål. Pisk dressingen sammen til den tykner og hæld den over.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Salat med nektarin og hyldeblomster
Salat med rejer
Bondesalat med nektarindressing




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop