Røgede sild i tomat

Skøn sommerfrokost
Af
af Redaktion

Ingredienser til røgede sild i tomat

(4 pers.)

4 røgede sild

Marinade
1 lille løg
1 syltet agurk
Tomatketchup
Dijonsennep
Olie
Sukker
Salt og peber

Pynt
1 æg
1 bdt. purløg

Fremgangsmåde til røgede sild i tomat

Pil sildene og læg dem på et fad.

Marinade: Pil og hak løget fint. Pisk ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og sukker. Hæld marinaden over sildene og sæt fadet i køleskab 3-4 timer.

Kog ægget 8 min., pil og hak det. Pynt med æg og purløg.

Tip: En røget sild skal være stor og buttet og ikke køleskabskold. Bank den let på skindet med knivens æg, så skindet løsner sig, og skær hovedet af lige bag gællerne. Åbn silden og træk forsigtigt benraden ud med så mange små ben som muligt. Fjern de resterende ben langs brystfileterne. Vend silden over på et fad eller brød og bank den let. Træk skindet af.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Lune kippers
Tunmousse med avocado


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.