Rugfler med roastbeef

Et godt bud på en fornuftig frokost, der vil blive værdsat
Af
af Redaktion

(2 pers.)

2 rugfler
4 sprøde salatblade
2 tomater
1 spsk. kapers
3-4 cornichoner
¼ bdt. persille
1 spsk. høvlet peberrod
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. fromage frais
1 tsk. citronsaft
Peber
100 g roastbeef i tynde skiver

Halver rugflerne, skyl salat og tomater og lad dem dryppe godt af. Hak kapers, cornichoner og persille fint og bland det med, peberrod, mayonnaise og fromage frais. Smag til med citronsaft og peber. Smør det på begge halvdele af rugflerne. Læg rugflerne sammen med salat, roastbeef og tomat i skiver og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rugfler med varmrøget laks
Tomatsalat med avokado
Kyllingehorn




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.