Ingredienser til stegte og krydrede nye kartofler
(4 pers.)
750 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. sennepsfrø
1 håndfuld skvalderkål el. romainesalat
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i saltet vand i 8 min. Skær dem i halve. Kom dem i et ovnfast fad med olie, hvidløg, hakket persille, sennepsfrø, salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. ved 200º. Vend grofthakket skvalderkål i lige inden servering.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Nye kartofler i sommersalat
Nye kartofler a la syden
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Prøv en masse lækker mad fra andre lande - lad dig inspirere i galleriet herunder
Mad fra andre lande


Antipasti
Prøv de 4 lækre retter: Farserede, røde peberfrugter, mozzarella di buffala, skinke og tomater, ristede courgetter og artiskok-bruschetta
Find opskrifterne her...


Bistecca med citron og grillet radicchio
En smagfuld oksefilet med inspiration fra det italienske køkken
Find opskriften her...


Græske specialiteter
3 skønne retter fra Grækenland: Skordalia, taramosalata og tzatziki
Find opskrifterne her...








Citronkylling med nelliker og mandler og salat med fennikel og appelsin
Lækker kylling med krydret smag
Find opskriften her...
Og en lækker salat
Find opskriften her...












Keftedes med lam og citron
Prøv et græsk-inspireret alternativ til frikadeller
Find opskriften her...




Marinerede peberfrugter med kylling på pind
God snack med kød og grønt
Find opskriften her...


















Tapas fra baskerlandet
Lækre spanske tapas: Manchego med kvæde, laks og mozzarella, pimentotapenade
Find opskriften her...





