Opskrifter

Stegte og krydrede og nye kartofler

Torsdag, 13. juni 2013af Redaktion
Skønne nye kartofler med skvalderkål

Ingredienser til stegte og krydrede nye kartofler

(4 pers.)

750 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. sennepsfrø
1 håndfuld skvalderkål el. romainesalat
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i saltet vand i 8 min. Skær dem i halve. Kom dem i et ovnfast fad med olie, hvidløg, hakket persille, sennepsfrø, salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. ved 200º. Vend grofthakket skvalderkål i lige inden servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Nye kartofler i sommersalat
Nye kartofler a la syden

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Prøv en masse lækker mad fra andre lande - lad dig inspirere i galleriet herunder

Mad fra andre lande