Kold peberfrugt-suppe med rejer og koriander

Opskrift på kold peberfrugt-suppe med rejer og koriander
(2 personer)
- 4 mellemstore peberfrugter (gule og røde)
 - ½ mellemstort løg
 - ½ lille kartoffel
 - Olivenolie til stegning
 - 5 dl grøntsagsbouillon
 - ½ tsk. stødt spidskommen
 - 1 tomat
 - 1 limefrugt
 - Salt og peber
 
Til servering:
- 150 g rejer
 - Frisk koriander
 - 1 frisk rød chili
 - ½ gul peberfrugt
 
Prøv også: Cremet ærtesuppe med rugbrødschips
Fremgangsmåde:
Skær peberfrugter, løg og skrællet kartoffel i mindre stykker. Sautér det i olie i ca. 8 minutter, uden at det tager farve. Tilsæt bouillon, og lad det simre under låg i 20 minutter, eller til grøntsagerne er møre.
Prøv også: Kantarelsuppe med ostechips
Skær tomaten i tern, fjern saft og kerner, og rør tomatkødet i gryden. Blend til en glat suppe. Smag til med limesaft, salt og peber. Lad suppen køle af i mindst 4 timer.
Servér suppen lige fra køleskabet på en varm sommerdag toppet med rejer, koriander, finthakket chili og gul peberfrugt skåret i små tern.
Prøv også: Rødbedesuppe med friteret toppings








