Kold peberfrugt-suppe med rejer og koriander

En smagfuld og krydret rød suppe med peberfrugt, rejer og toppet med koriander. Velbekomme.
Af
Af Pia Andreassen, Foto: Martin Tanggaard
En smagfuld rød suppe med peberfrugt og rejer, der er skøn som hverdagsmad.

Opskrift på kold peberfrugt-suppe med rejer og koriander

(2 personer)

  • 4 mellemstore peberfrugter (gule og røde)
  • ½ mellemstort løg
  • ½ lille kartoffel
  • Olivenolie til stegning
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • 1 tomat
  • 1 limefrugt
  • Salt og peber

Til servering:

  • 150 g rejer
  • Frisk koriander
  • 1 frisk rød chili
  • ½ gul peberfrugt

Prøv også: Cremet ærtesuppe med rugbrødschips

Fremgangsmåde:

Skær peberfrugter, løg og skrællet kartoffel i mindre stykker. Sautér det i olie i ca. 8 minutter, uden at det tager farve. Tilsæt bouillon, og lad det simre under låg i 20 minutter, eller til grøntsagerne er møre.

Prøv også: Kantarelsuppe med ostechips

Skær tomaten i tern, fjern saft og kerner, og rør tomatkødet i gryden. Blend til en glat suppe. Smag til med limesaft, salt og peber. Lad suppen køle af i mindst 4 timer.

Servér suppen lige fra køleskabet på en varm sommerdag toppet med rejer, koriander, finthakket chili og gul peberfrugt skåret i små tern.

Prøv også: Rødbedesuppe med friteret toppings

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.