Krydrede oksespid med grønt og provencekartofler
Kalder aftensmaden på sommer og grill, så kan disse krydrede oksespid med cherrytomater og champignon være det rette valg. Få smagen af sommer på ingen tid!
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

55 min
4 personer
Krydrede oksespid
500 g hakket oksekød
1 spsk. rød karrypasta
2 spsk. hakkede, soltørrede tomater
1 presset fed hvidløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g cherrytomater
6 skalotteløg
250 g champignoner
Provencekartofler
800 g kartofler
1 spsk. smør
2 spsk. provencekrydderier
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Cremefraiche dressing
Cremefraiche
Chili
Hvidløg
Fremgangsmåde
- Bland oksekødet med karrypasta, soltørrede tomater, hvidløg, salt og peber.
- Vask kartoflerne og skær dem i både.
- Læg kartoflerne i et ovnfast fad og fordel smør og krydderier over kartoflerne. Steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 35 min.
- Form kødet til små boller og sæt dem på spid skiftevis med cherrytomater, champignon og løg i kvarte.
- Steg spiddene i ovnen sammen med kartoflerne i de sidste 15 min. og server med cremefraiche rørt med hvidløg og chili.

Hovedretter
Søde kartoffeldeller og rabarber-spidskålssalat

Forretter & Tilbehør| Galleri