Opskrifter

Krydderspid med Provencekartofler

Onsdag, 10. marts 2010af Redaktion
Lækker middag på 25 minutter

(4 pers.)
20 min. + 35 min. i ovnen

500 g hakket oksekød
1 spsk. rød karrypasta
2 spsk. hakkede, soltørrede tomater
1 presset fed hvidløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
800 g kartofler
1 spsk. smør
2 spsk. Provencekrydderier
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g cherrytomater
6 skalotteløg
250 g champignoner


Bland oksekødet med karrypasta, soltørrede tomater, hvidløg, salt og peber. Vask kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og fordel smør og krydderier over kartoflerne. Steg kartoflerne i ovnen ved 200° i 35 min. Form kødet til små boller og sæt dem på spid skiftevis med cherrytomater, champignon og løg i kvarte. Steg spiddene i ovnen sammen med kartoflerne i de sidste 15 min. og server med cremefraiche rørt med hvidløg og chili.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Italienske kødboller
Gullaschsuppe med hakket oksekød