Krydret laksesteak med sukkerærter

Med spændende krydderier
Af
af Redaktion

(4 pers.)
30 min.

1 tsk. Sichuan peber
1 tsk. kinesisk fivespice krydderi
1 spsk. majsstivelse
4 laksefileter
2 spsk. sesamolie
400 g sukkerærter
300 g nudler
Frisk koriander

TIP

Retten kræver, at du bruger lidt tid på at finde de rigtige krydderier.

Sovs
100 g rørsukker
2 dl risvinseddike
1 hakket skalotteløg
1 spsk. knuste chiliflager


Start med sovsen. Kog sukker og eddike i 5 min., til det danner seje bobler. Kom chili og løg i og sluk. Lad sovsen trække. Knus Sichuan peber og bland den med fivespice krydderi. Gnid laksen med krydderierne og drys med salt. Steg laksen i sesamolie ca. 5 min på hver side. Blanchér ærterne i 30 sek. og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Drys nudlerne med frisk koriander og server laksen med chilisovsen og sukkerærterne.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SMART DAMPBOKS TIL FISKEN

Den smarte dampboks fra SilikomArt er i 100% silkone, hvis egenskaber forhindrer fisken i at hænge ved formen. Boksen kan købes i shoppen (link fjernet)...

Find flere opskrifter her...
Torskefrikadeller med rogn
Sværdfisk med persillecrust
Laksesteak med kant










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.