Opskrifter

Kyllingefrikassé

Fredag, 24. juni 2011af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3 pers.)
20 min. + 35 min. i gryde

800 g kyllinge- over- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 dl fløde
1 bdt. grønne asparges
Salt og peber
Citronsaft

Tilbehør
Persille og brød

Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret. Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 20 min.
Halver kartoflerne og skær gulerod i mundrette stykker. Tilsæt kartofler og gulerod og lad retten simre i yderligere 15 min.
Skær forårsløg og asparges i mundrette stykker, tilsæt dem og giv retten yderligere 3 min.
Tilsæt fløden og smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Server med et drys persille og et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Grydekylling med agurkesalat
Kyllingesalat med mango asparges
Krydret kylling med aspargessalat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)