Opskrifter

Kyllingerisotto

Onsdag, 14. november 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anna Blomqvist fra 7700 Thisted. Se hendes opskrift på kyllingerisotto her

Ingredienser til kyllingerisotto

(4 pers.)

2 løg
3 gulerødder
2 porrer
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
2 dl ris
1 tsk. salt
6 dl hønsebouillon
2 spsk. hakket persille
1 kogt kylling i småstykker

Sådan gør du
Hak løgene og skær gulerødder og porrer i skiver. Kom grønsagerne i den varme blanding af olie og smør og lad den sautere et par min. Tilsæt ris og bouillon og lad retten småsimre under låg i 12 min. Vend kylling og persille i, varm retten igennem og server med brød og en god chutney til.

Madopskrift: Anna Blomqvist

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme
Kyllingeburger med guacemole

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop