(4 pers.)
Det skal du bruge til laks og avocadosalat:
4 laksekoteletter
1 ræddike el.
1 bdt. radiser
1 rødløg
3 avocadoer
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
1 lille bakke karse
Salt og peber
Tilbehør:
800 g små kartofler
2 spsk. olivenolie
Salt
Prøv også: Laks med lynghonning og gule ris
Sådan laver du laks og avocadosalat
Vask kartoflerne og vend dem i olie på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 200° i 25-30 min.
Drys dem med salt.
Læg derpå laksen i et smurt ovnfast fad og bag den ved 200° i 15 min.
Skur ræddiken grundigt og skær den i små tern.
Hak løget.
Skær avocadoerne i små tern.
Vend ræddike-, løg- og avocadotern med olie, citronsaft og klippet karse.
Smag til med salt og peber.
Fordel grøntsagerne over den færdigbagte laks.
Prøv også: Luksus chokoladekage