Opskrifter

Østershatte i spinatlasagne

Lørdag, 25. maj 2013af Redaktion
Spændende og velsmagende spinatlasagne

Ingredienser til østershatte i spinatlasagne

(Spinatlasagne til 2 pers.)

1 løg
2 fed hvidløg
2-3 spsk. olivenolie
250 g østershatte
400 g spinat
1 bæger hytteost
40 g friskrevet parmesan
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
Ca. 150 g store, friske lasagneplader (4 stk.)

Tilbehør
Tomatsalat

Østershatte i spinatlasagne - fremgangsmåde:

Pil løget og skær det i skiver. Pil hvidløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i skiver. Skyl spinaten. Steg løg og hvidløg i 1 spsk. olivenolie. Tilsæt svampene og lad dem bliver svagt brune. Kom spinaten i og lad den lige falde sammen. Hæld væden fra. Forkog evt. lagsagnepladerne efter anvisning på pakken. Læg svampespinaten i lag med 2/3 af hytteosten og halvdelen af parmesanen, salt, peber og revet muskat som fyld mellem lasagnepladerne og dryp med olie. Læg resten af hytteosten og parmesanen øverst sammen med en skefuld olie. Sæt fadet i ovnen ved 200º i 20-25 min., til osten bobler. Servér med tomatsalat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Suppe med østershatte og ostegifler
Stegt tatar med svampe og trøffelolie


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop