Papardelle med svampemiks i en cremet flødesovs

Denne lækre pastaret er lavet med papardelle-pasta og svampemiks - men du kan også vælge at bruge f.eks. kantareller og champignoner.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Papardelle med svampemiks og cremet flødesovs
30 min
2 personer
Pasta med svampesovs
200 g papardelle (brede pastabånd)
400 g svampemiks
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 lille bdt. hakket persille
1 dl piskefløde
Salt og peber
Tilbehør
Fyldig blandet grøn salat med frisk frugt og brød

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg og sauter i olien.
  3. Steg også svampene, til de er lysebrune.
  4. Kom persille ved og rund af med fløde, salt og peber.
  5. Vend pastaen i svampene og server straks med salat og brød til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.