Cookies med julekrydderi

Lækre, sprøde cookies med syltet appelsinskal og chokolade og dejlige julekrydderier.
Af
af Kristina Marckmann
Store cookies med kanel, nelliker, syltet appelsinskal og hvid chokolade.

Ingredienser til cookies med julekrydderi

(16 stk.)
140 g blødt smør
250 g farin
2 spsk. sirup
1 æg
250 g mel
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
75 g hvid chokolade
2 spsk. syltet 
appelsinskal

Alternativ til cookies med julekrydderi: Kokos-cookies

Fremgangsmåde til cookies med julekrydderi

Pisk smør, sukker og sirup lyst og luftigt. Pisk ægget i. Bland mel, natron, bagepulver, kanel og nelliker, tilsæt hakket chokolade og syltet appelsinskal og rør det i dejen. Del dejen i 16 dele, tril disse til kugler og stil dem på køl i et par timer. Sæt kuglerne på to plader med bagepapir og bag én plade ad gangen ved 175° i 15 min. Lad kagerne afkøle helt, før de opbevares på dåse.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.