Dejlig marmorkage med tørret frugt, nutella og kaffe
Denne opskrift på marmorkage kommer fra vores læser Conni Adelvig fra Vordingborg. Opskriften er en anderledes version af den klassiske marmorkage. Velbekomme!
Af
af Conni Adelvig

1 t og 10 min
1 stk
Connis marmorkage
250 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 dl nutella
1 spsk. stærk kaffe
75 g tørret frugt og nødder, f.eks.tranebær, blåbær, kirsebær og mandler
Fremgangsmåde
- Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst.
- Rør æggene i et ad gangen og vend mel og bagepulver i.
- Pisk nutella og kaffe sammen og rør halvdelen af dejen deri.
- Hak frugt og nødder og vend det i resten af dejen.
- Smør en sandkageform, drys med mel og kom den mørke dej i bunden. Fordel den lyse dej over den mørke, glat ud og bag kagen ved 180° i 60 min.

Hjemmebag
Brydeboller med tørret frugt

Dessert & Kage