Guldkage
65 g smør
120 g sukker
3 æg
2 tsk. bagepulver
100 g mel
½ dl Cheasy Fraiche
180 g sukker
2 dl piskefløde
100 g mørk chokolade
Pynt
Chokoladespåner
Spiseligt guldstøv
Rør smør og sukker sammen, del æggene og tilsæt blommerne en ad gangen. Bland bagepulver og mel og rør det i sammen med Cheasy Fraiche. Fordel dejen i to smurte 24 cm springforme, pisk hviderne stive med sukkeret og fordel dem over dejen.
Bag kagerne ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Pisk fløden til skum, hak chokoladen og vend den i. Læg kagebundene sammen med flødeskummet, pynt med chokoladespåner og evt. guldstøv og server.
Bageopskrift: Lily Larsen
HOLD MADEN FRISK
Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med lavendel
Safrankage med pærer
Nøddekage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)