Karins nemme nøddekage fyldt med god smag
Nøddekagen kommer i mange versioner, og denne opskrift kommer fra vores læser Karin B. Wittenborn fra Sønderborg.
 Af 
af Karin B. Wittenborn

Foto: Carina Krüger
Annonce
40 min
10 stk
Karins nemme nøddekage
150 g smør
150 g sukker
100 g mel
4 æg
1 tsk. bagepulver
100 g hakkede mandler
 100 g hakkede hasselnødder
100 g hakkede valnødder
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker hvidt.
 - Rør æggene i et ad gangen.
 - Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de hakkede nødder.
 - Fyld dejen i en smurt 20 x 25 cm bradepande og bag kagen ved 180° nederst i ovnen i 35 min.
 - Lad kagen afkøle, drys med flormelis og server evt. med lidt flødeskum.
 

Dessert & Kage
Kaffe-nøddekage

Dessert & Kage
Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme
Annonce








