Karins nemme nøddekage fyldt med god smag

Nøddekagen kommer i mange versioner, og denne opskrift kommer fra vores læser Karin B. Wittenborn fra Sønderborg.
Af
af Karin B. Wittenborn
Karins nemme nøddekage fyldt med god smag
40 min
10 stk
Karins nemme nøddekage
150 g smør
150 g sukker
100 g mel
4 æg
1 tsk. bagepulver
100 g hakkede mandler
100 g hakkede hasselnødder
100 g hakkede valnødder

Fremgangsmåde

  1. Rør smør og sukker hvidt.
  2. Rør æggene i et ad gangen.
  3. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de hakkede nødder.
  4. Fyld dejen i en smurt 20 x 25 cm bradepande og bag kagen ved 180° nederst i ovnen i 35 min.
  5. Lad kagen afkøle, drys med flormelis og server evt. med lidt flødeskum.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.