¾ dl vand
125 g frosne hindbær
4 spsk. gelatinepulver
2 tsk. vaniljeessens
2 dl vand
600 gram sukker
2½ dl flydende glukose
¼ tsk. salt
1 spsk. vindruekerneolie
½ dl flormelis
½ dl kartoffelmel
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Kog vand og hindbær op, purér blandingen gennem en sigte og lad det afkøle lidt. Bland gelatine, vaniljeessens og hindbærpuré i en røreskål og stil det til side. Kog vand, sukker, glukose og salt op, lad det koge, til sukkermassen er 115°. Beklæd imens en 20 x 30 cm bradepande med film og pensl med olie. Hæld sukkermassen i en tynd stråle i gelatineblandingen, mens der piskes, og pisk i yderligere 5 min., til massen er tyk og luftig. Hæld hindbærskummet i bradepanden og stil den på køl i mindst 4 timer. Bland flormelis og kartoffelmel i en skål og vend skummet ud på et skærebræt. Pensl en skarp kniv med lidt olie, skær skummet ud i firkanter og vend dem i kartoffelmelsblandingen.
Opskrift: Kristina Marckmann
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hindbærmousse med skumfiduser
Hjemmelavede skumfiduser
Cupcakes med skumfiduser og karamelglasur
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)