Nem koldskål med hyldeblomst og citronsaft

Denne koldskål med smag af hyldeblomst emmer af sommer og solskin! Prøv den som et alternativ til den klassiske koldskål.
Af
af Kristina Marckmann
Nem koldskål med hyldeblomst og citronsaft
20 min
Koldskål
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 dl hyldeblomstsaft
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
  2. Tilsæt hyldeblomst, ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft.
  3. Servér koldskålen sammen med bagte vaniljestænger, kammerjunkere eller friske jordbær.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.