Nem koldskål med hyldeblomst og citronsaft
Denne koldskål med smag af hyldeblomst emmer af sommer og solskin! Prøv den som et alternativ til den klassiske koldskål.
Af
Af: af Kristina Marckmann

Nem koldskål med hyldeblomst og citronsaft
Annonce
20 min
Koldskål
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 dl hyldeblomstsaft
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
- Tilsæt hyldeblomst, ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft.
- Servér koldskålen sammen med bagte vaniljestænger, kammerjunkere eller friske jordbær.

Dessert & Kage
Lækker koldskålscreme med friske bær og mandelsplitter

Dessert & Kage
Kage med hyldeblomstmousse
Annonce








