Opskrifter

Peanutkager

Lørdag, 28. januar 2017af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
En lille lækker småkage til weekenden, til alle os med en meget sød tand. Læg de små peanutkager sammen med et lag Nutella i midten og pynt med lidt smeltet chokolade. Uhm...
(Ca. 20 stk.dubletter)

Det skal du bruge til peanutkager:

150 g blødt smør 100 g peanutsmør 2 dl sukker 3 dl hvedemel 1 tsk. bagepulver 2 dl havregryn 1½ dl finthakkede salte peanuts Fyld og pynt: Ca. 1½ dl Nutella med stuetemperatur Ca. 30 g mørk chokolade Prøv også: Peanutkager med karamel

Sådan laver du peanutkagerne

Rør smør, peanutsmør og sukker blødt. Bland resten af ingredienserne sammen og tilsæt dem til smørblandingen. Bland det hele sammen til endej. Form dejen til 40 små kugler. Læg dem på en plade med bagepapir og tryk dem flade. Bag dem ved 175º midt i ovnen i 10-12 min. Lad dem afkøle. Fyld og pynt: Smør Nutella på undersiden af halvdelen af kagerne. Læg dem sammen med resten af kagerne. Hak og smelt chokoladen. Tegn med løs hånd fine mønstre på kagerne med den smeltede chokolade. Prøv også: Mandelmarengs