Sommerfrugtsuppe
Ingredienser til sommerfrugtsuppe
(4 pers.)
1 honningmelon
3 kiwifrugter
Lage
100-125 g sukker
2 dl vand
1 dl hvidvin
1 citron
1 pære, fersken el. blomme
250 g jordbær
Fremgangsmåde til sommerfrugtsuppe
Skræl melonen, skær den over og fjern kernerne. Skær melonkødet i mindre stykker. Skræl 2 af kiwierne. Purér melon og kiwi i en blender eller foodprocessor. Kog sukker og vand, til sukkeret er smeltet. Tilsæt hvidvin og citronsaft og afkøl lagen. Bland melonpuréen og lage og stil suppen køligt et par timer. Skræl den sidste kiwi og skær den i tern. Skær pære, fersken eller blomme i smalle stykker. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Kom frugten i suppen og spis den afkølet, men ikke iskold.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Rødgrød med hele bær
Kærnemaelksfromage med jordbær og knas
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)