Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
(1 pers.)
1 skive franskbrød
1 trekant camembert
1 æg
1 dl rasp
Neutral olie
1 skive ristet, lyst landbrød
2 spsk. solbærsyltetøj
Evt. lidt solbærrom
Rist brødet. Vend osten i sammenpisket æggeblomme og i rasp. Varm olien og frituresteg osten, til skorpen er lysebrun. Server osten varm med ristet brød og solbærsyltetøj til.
Tip: Giv evt. solbærsyltetøjet et pift solbærrom eller drik rommen til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
HØJTBELAGT SMØRREBRØD
Smørrebrød kan få de fleste tænder til at løbe i vand og er et sikkert hit, når der skal gøres lidt mere ud af frokosten. Her får du 16 opskrifter
Find flere opskrifter her...
Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
Ananasruller med myntesukker
Flamberede dessertpandekager
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)