Grillet gedeost med løvstikkepesto
Ingredienser til grillet gedeost med løvstikkepesto
(4 pers. - mellemret)
8 skiver flutes
1 rulle gedeost med skorpe
16 dadeltomater
Salt og peber
12 løvstikkeblade
1 dl olivenolie
8 valnødder
Lidt revet ost
1 tsk. flydende honning
Fremgangsmåde
Skær tomaterne i halve, læg dem i et ovnfast fad og dryp dem med olie, salt og peber. Langtidsbag dem ca. 45 min. ved 180°. Blend løvstikkeblade, olie, nødder, ost og honning, til en jævn pesto. Rist flutesskiverne. Skær osten i skiver og læg dem på brødet. Grill dem i ovnen ved 275°, til osten bobler. Anret med tomaterne og hæld pesto ved.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kold agurkesuppe med løvstikke
Asparges med løvstikke-hollandaise