Kold rødbedesuppe med æble

Suppen kan laves en dag eller to i forvejen og tages med på termoflaske
Af
af Redaktion

1 stilk bladselleri
1 æble
1 spsk. rapsolie
100 g rødbede
4 dl æblejuice
1 stang kanel
Saft og skal af citron

Skær bladselleri i skiver, og skær æblet i tern. Sautér æble og bladselleri i olien et par min., skræl rødbeden, og skær den i tern. Tilsæt juice, rødbede, kanel samt citronskal og saft, og lad det småsimre under låg i 30 min. Blend suppen med en stavblender, smag til og lad den køle af.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Tomatsuppe
Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Kartoffelmos-souffé med rødbede og æble

Find masser af skønne supper her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.