Opskrifter
Lækkert smørrebrød: Laksesnitter med grønt
Onsdag, 29. august 2012Opdateret 17. juniaf Helle Brønnum Carlsen
Får du gæster til frokost? Så kan du overveje at sætte disse lækre laksesnitter på bordet. Kan også bruges som en let forret eller appetizer til studentergilde mm.

10 min
2 stk
Laksesnitter med grønt
1 stor skive landbrød
2 skiver røget laks
1 spsk. pesto
2 grønne asparges
4 kviste dild
2 både af citron
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
TIP: Brug en kartoffelskræller til at strimle aspargesene med.
- Skær brødet i to skorpefrie rektangler.
- Smør de to stk. brød med et tyndt lag pesto.
- Anret lakseskiverne på brødet.
- Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i tynde flager, vend dem med dild og lidt citronsaft.
- Anret asparges på toppen af hver snitte og garnér med en citronbåd.

Hovedretter
3 slags smørrebrød: Trendy håndmadder a la Rørt

Hovedretter
Spinatvafler med laks, avocado og flødeost