Maskeret blomkål med rejer

En festlig forret eller let middag
Af
af Redaktion

(3 pers.)
20 min. + 30 min. til afkøling

1 blomkålshoved
1½ dl fromage frais
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 tsk. paprika
3 forårsløg
300 g rejer
2 hårdkogte æg
4 cherrytomater
Purløg


Kog blomkålshovedet mørt i letsaltet vand ca. 12-15 min., hæld vandet fra og stil det til afkøling i mindst 30 min. Rør fromage frais med mayonnaise, dijonsennep, citronsaft, salt, peber og paprika. Snit forårsløgene i tynde ringe og kom dem i dressingen. Sæt blomkålshovedet på et fad, hæld dressingen over og drys med rejer, hakket æg og klippet purløg. Pynt fadet med cherrytomater i både og server med et stykke groft brød.

Madopskrift: Kristina Miechels


Flere gode retter med rejer...
Rejefrikadeller i salat
Avocadosalat med rogn og rejer
Rejecocktail

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.