Matjes-salat
(4-5 pers.)
1 ds. matjes-sildefileter
1 lille rødløg
¼ agurk
2 mellemstore, kogte kartofler
1-2 æbler
Sauce
2 spsk. vineddike
2 spsk. olie
1 tsk. dijonsennep
1 dl cremefraiche
1-2 tsk. honning
Salt og peber
2-3 spsk. snittet purløg til pynt
Tilbehør
Rugbrød
Skær sildene i 1 cm brede stykker. Hak løg, agurk og kartofler. Skræl æblerne og skær dem i tern. Bland det hele i en skål.
Sauce: Pisk vineddike og olie sammen. Tilsæt sennep og cremefraiche. Smag til med honning, salt og peber og hæld saucen over sildene. Pynt med klippet purløg.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat af rester
Lun bønnesalat
Hytteostsandwich
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)