Rødbedecreme
100 g rødbede
6 cm lakridsrod
200 g flødeost
2 spsk. fromage frais
1 tsk. hakket estragon
Salt og peber
Kog rødbeden i vand med lakridsrod i 40 min., kom den i koldt vand og smut skrællen af. Blend rødbeden og bland den med flødeost, fromage frais og estragon. Smag til med salt og peber og server cremen som dip til grønsagsstave eller som smørepålæg på et godt stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Syltede rødbeder med estragon og løg
Kartoffelcreme med rejer
Gulerodsruller med blue cheese creme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)