Sådan laver du sprød bacon

Tip til at bruge pande, ovn og mikroovn, når du laver sprød bacon fra madskribent Anne Skovgaard-Petersen
Af
af Redaktion
sprød bacon

Sprød bacon på panden

Steg baconskiverne sprøde på en meget varm pande i lidt olie.

Olien øger temperaturen og giver et mere gyldent og sprødt stykke bacon.

Læg de stegte skiver på et stykke køkkenrulle inden servering.

Sprød bacon i ovnen

Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir.

Steg dem sprøde på ca. 10 min. i en 200° varm ovn.

Læg det stegte bacon på køkkenrulle eller fedtsugende papir.

Sprød bacon i mikroovnen (850 w)

Læg 4-5 baconskiver enkeltvis mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem ved fuld effekt i mikroovnen 3-4 min.

Det er nemt og giver et lige så sprødt resultat som på pande.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Opskrifter med bacon:

Grøn kartoffelsuppe med bacon

Rå broccolisalat med bacon

Æg pocheret i bacon

Se flere gode tip...
Mad ABC

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.