Stegte og krydrede og nye kartofler

Skønne nye kartofler med skvalderkål
Af
af Redaktion

Ingredienser til stegte og krydrede nye kartofler

(4 pers.)

750 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
½ dl hakket persille
1 tsk. sennepsfrø
1 håndfuld skvalderkål el. romainesalat
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i saltet vand i 8 min. Skær dem i halve. Kom dem i et ovnfast fad med olie, hvidløg, hakket persille, sennepsfrø, salt og peber. Sæt dem i ovnen i 20 min. ved 200º. Vend grofthakket skvalderkål i lige inden servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Nye kartofler i sommersalat
Nye kartofler a la syden

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Prøv en masse lækker mad fra andre lande - lad dig inspirere i galleriet herunder

Mad fra andre lande

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.