Brydebrød med tapenade
50 g gær
4 dl håndvarmt vand
1 glas tapenade af sorte el. grønne oliven
1 tsk. salt
Ca. 125 g chili el. svampe
200 g fuldkornsspeltmel
Ca. 400 g pizzamel
Rør vand og smuldret gær glat. Tilsæt tapenade og chili el. svampe, salt, spelt og næsten alt hvedemelet. Ælt dejen godt og tilsæt mere mel, til dejen er smidig og temmelig blød. Lad den hæve lunt og tildækket ca. 1 time. Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 20 x 30 cm. Lad den efterhæve, mens ovnen varmer op til 225°. Bag brødet på midterrillen ca. 30 min. Køles af på bagerist.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Snyde surdejsstykker
Brød med urter
Pariserflute
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)