Parmesankiks
(Ca. 40 stk.)
100 g revet parmesan el. grana
120 g mel
100 g blødt smør
1 lille nip cayennepeber
½ spsk. salt
Birkes
Riv osten og bland den med de øvrige ting undtagen birkes. Dejen skal hænge sammen og kunne formes, er den for tør tilsættes en smule koldt vand. Tril dejen i 2 ruller, ca. 3 cm i diameter. Rul dem i birkes og lad dem hvile i køleskab ½ -1 time. Skær rullerne i tynde skiver og læg dem på plade med bagepapir. Bag dem let gyldne på midterrillen ca. 8 min. ved 175°. Køles af på en rist og lægges i kagedåse.
Tip: Bagværk med ost må aldrig få for meget varme, så bliver det bittert.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kommenskiks
Sprøde urtebrød
Grissini
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)