Pizzasnegle
Ingredienser til pizzasnegle
(12-14 stk.)
25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
150 g havregryn
400 g hvedemel
Fyld
150 g skinke i strimler
100 g revet ost
1 fed hvidløg
1 snackpeber
140 g tomatpuré
1 spsk. oregano
Æg til pensling
Solsikkekerner, græskarkerner, sesam- og hørfrø til pynt
Fremgangsmåde til pizzasnegle
Lun mælken og rør gæren til pizzasnegle ud heri. Tilsæt olie, salt og havregryn og ælt dejen sammen med melet. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Bland skinke og ost med finthakket hvidløg og snackpeber, tomatpuré og oregano. Rul dejen til en 5 mm tyk firkant, fordel fyldet på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen i 2 cm tykke skiver så du får pizzasnegle og læg dem sammen to og to på en bageplade og pensl dem med æg. Dekorér maskerne med frø og kerner og bag maskerne midterst i ovnen ved 175° i 30 min.
Server dine lune pizzasnegle.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Mysliboller
Boller med skinke
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Vi elsker muffins!