Skønne morgenmadsvafler med müsli og kanel

Mangler du inspiration til morgenbordet? Så bør du prøve disse fantastiske morgenmadsvafler, der både mætter, er sunde og smager godt.
Af
Af Line Holt Nielsen Foto: Maria Fabricius Tegner
Skønne og sunde morgenmadsvafler med müsli og kanel
25 min
4 stk
Morgenmadsvafler
2 dl müsli
2 dl mælk
½ tsk. stødt kanel
1 knsp. salt
2 æg
Smør eller smagsneutral olie til bagning

Fremgangsmåde

  1. Bland müsli, mælk, kanel og salt sammen, og lad det trække køligt i 15 minutter.
  2. Rør æggene i ét ad gangen.
  3. Bag vaflerne i et vaffeljern i lidt smør eller olie.
  4. Servér f.eks. med udskåret frisk frugt og skyr.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.