Andeconfit med sommersalat og grillede kartofler
Ingredienser til andeconfit med sommersalat og grillede kartofler
(2 pers.)
500 g nye kartofler
1 dåse andeconfit til 2 pers.
Salt og peber
1 skalotteløg
1 agurk
250 g tomater
1 fennikel
1 bundt radiser
50 g sorte oliven
1 dl hytteost
½ lille bakke karse
Fremgangsmåde til andeconfit med sommersalat og grillede kartofler
Tænd for grillen. Kog kartoflerne i 10 min. Tag andestykkerne op af dåsen og læg dem på grillen - det giver flammer, så tag dem af igen, indtil gløderne har forbrændt fedtet.
Tag noget af fedtet i dåsen, vend de halvkogte kartofler i det og drys med salt. Sæt kartoflerne på små spid og læg dem på grillen til andestykkerne.
Vend et par gange, og når anden er sprød og kartoflerne møre (efter ca. 15 min.), er det hele klart.
Imens laves salaten. Pil og hak løget fint. Rens agurk, tomater, fennikel og radiser. Skær dem i tern og skiver, som du synes, og vend alle grønsagerne sammen med salt og peber, oliven, hytteost og lidt af karsen. Smag til og pynt med resten af karsen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Andebryst med urtesauce
Kyllingetærte med asparges
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)