Kyllingefrikassé med asparges og gulerødder
Denne opskrift på kyllingefrikassé er rigtig forårsmad, der tryller solskin frem på selv den kedeligste gråvejrsdag.
Af
af Kristina Marckmann

55 min
Kyllingefrikassé
800 g kyllingeover- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
1 dl fløde
Salt og peber
Citronsaft
Fremgangsmåde
- Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret.
- Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 15 min.
- Halvér kartoflerne og skær gulerødderne i mundrette stykker.
- Tilsæt kartofler og gulerødder og lad retten simre i yderligere 20 min.
- Skær forårsløg og asparges i mundrette stykker, tilsæt dem til kyllingen og de andre grøntsager og giv retten yderligere 3 min.
- Tilsæt fløden, smag til med lidt citronsaft, salt og peber og server med et godt stykke brød.

Hovedretter
Smagsfuld kalvefrikassé med grøntsager og hvidvin

Hovedretter