Kyllingeroulade med fyld af soltørrede tomater og sardelfileter

Prøv kylling på en anden måde med denne lækre kyllingeroulade, der er fyldt med blandt andet soltørrede tomater og sardelfileter og viklet ind i bacon. Mums!
Af
af Kristina Marckmann
Kyllingeroulade med lækkert fyld og bacon
25 min
4 stk
Fyldt kyllingeroulade
4 kyllingefileter
50 g semitørrede tomater
1 bundt bredbladet persille
2 sardelfileter
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 spsk. sennep
2 spsk. olie
150 g bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileterne næsten igennem fra siden, åbn dem og bank dem med en kødhammer, så de får en jævn tykkelse.
  2. Hak tomater, persille, sardeller, løg, hvidløg og kapers fint og bland det med sennep og olie.
  3. Smør fyldet på fileterne, rul dem sammen og vikl bacon om.
  4. Grill rullerne direkte over kullene i 12-15 min., vend rullerne jævnligt, så baconet bliver sprødt hele vejen rundt.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.