Lammekoteletter med persillepesto
Ingredienser til lammekoteletter med persillepesto
(2 pers.)
4-6 lammekoteletter med skaft
Groft salt
1 bdt. kruspersille
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie
½ usprøjtet citron
Groft salt
100 g babyspinat
50 g hjertesalat
1 spsk. sesamolie
Salt og peber
¼ pomelo eller grape
30 g cashewnødder
Fremgangsmåde til lammekoteletter med persillepesto
Gnid koteletterne med salt.
Skyl persillen og hak den groft.
Pil hvidløgene og blend dem og persillen til en puré i en blender. Tilsæt olien i en tynd stråle, til konsistens er tyk og cremet. Smag puréen til med revet citronskal og salt. Skyl spinat og salat og skær salaten i mindre stykker. Bland citronsaft, salt, peber og sesamolie og vend salaten i det. Pil skal og hinder af pomeloen, skær den i passende stk. og kom den i salaten sammen med cashewnødderne. Steg koteletterne 4 min. på hver side og servér med salat og persillepestoen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler
Stegte lammeculotte med vagte æbler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)