Lavkarbo-laksefilét med gratineret portobello
Ingredienser til Lavkarbo-Laksefilét med gratineret portobello
(3 pers.)
500 g portobellosvampe
2 skalotteløg
1 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
100 g mozzarella
3 laksefiléter
2 spsk. hakket dild
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
Smør til stegning
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo-Laksefilét med gratineret portobello
Børst svampene og bræk stokken af. Vælg 6 hatte ud og læg dem med lamellerne opad i et ovnfast fad. Skær resten af svampene og de 6 stokke i små tern og rist dem i smørret sammen med hakket løget i 5 min. Tilsæt persillen og smag til med salt og peber. Fordel svampeblandingen i de 6 hatte og drys osten over. Gratinér svampene i ovnen ved 225° i 10 min. Bland dild, citronskal, salt og peber og vend fileterne heri. Steg filéterne ved middelhøj varme i 3-4 min. på hver side og servér med en god tomatsalsa.
Snup opskriften på tomatsalsa her >>
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.
Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)